Amerika je Zdravje In zdravstveno Varstvo sta Odvisna od Preprečevanje Kroničnih Bolezni

zdravnik zdravje medicine

Viktorijanski kadilci bi bilo neumno, da mislim, da mladina je na njihovi strani, ko gre za izogibanje smrti, novo analizo zdravstvenih podatkov razkriva. Kot astrolog in svetovalec, se mi zdi, da je milost in energija, ki se prikaže, ko delamo stvari ob pravem času. Če nimate družinskih članov, ki so živ, ali ki ne bo povedal, resnične zgodbe, ki jih lahko najdete močan namige, da ta dediščina v vaše astrološke karte.

In ko si dovolite, da se počutijo močno o svojih občutkih, ne pa kot zamrzovanje, jih omogočajo odprtino za milost in serendipity. Klic je tisto, kar boste: Bog ali priložnost ali synchronicit-toda, ko se boste odločili za taljenje zamrznjene kose grenkih spominov z zdravilnimi toplino solze in iskreno zgodbe, ki ste jih povabili v moči in milosti, ki presegajo vaš racionalni um. Verjamem, da mi "zbor Bogov" z našo odprta srca, in da Duša je brezobzirno v iskanju poti domov. Blagoslovi na vaši poti domov.

Modra valovne dolžine svetlobe je še posebej moteče na cirkadiani ritmi in melatonin, in je zdaj po mnenju znanstvenikov, da se še posebej nevarne za zdravje. Modra svetloba je kratko valovne dolžine svetlobe, ki se nahaja v višjih koncentracijah mnogih sodobnih svetlobnih virov, vključno z energetsko varčne žarnice in digitalni zasloni. Te tehnološke inovacije, vendar so dobrodošli tudi na druge načine, so se povečale izpostavljenost ljudi, kar je mogoče najbolj agresivno moteče obliki umetne svetlobe. Na Univerzi Harvard študija je pokazala, da modro valovne dolžine svetlobe zaviral melatonin za približno dvakrat tako dolgo, kot zeleno luč, in tudi zaradi dvakrat večji premik v časovni cirkadiani ritmi.

Če nepravilno prebavi hrane, povzročiteljev bolezni, ali celo celice iz vaše črevesne stene vnesite vaš krvni obtok, imunski sistem, da napade in jih odpraviti.

V primeru hrane, vaš imunski sistem je dobesedno zaključna dela, ki naj bi bilo končano, ki jih prebavni sistem.

Ena od težav z imunski sistem odstranjevanja živil je, da celičnih struktur nekaterih živil, ki so podobni, da nekaterih celičnih struktur v telesu. Podobno dojemajo patogeni lahko dejansko nekaj svojih celic, ki ne sme biti v krvnem obtoku. Kakorkoli, vaš imunski sistem se bo programirana tako, da mislim, da nekaterih svojih lastnih celic kot vsiljivci, da bo napad bolj odločno naslednjič, ko naleti na njih. Posledice so lahko katastrofalne, saj autoimmunity, alergije in vnetja so vse možne izide.

Jedrske faktorja kappa B bistvene modulator (NEMO) je redka bolezen, ki prizadene samo moških. Ta imunski sistem, bolezen je tako redka, da ni odkril do leta 2007. Kot avgusta 2009, le 60 otrok, ki so bili dokončno diagnozo bolezni. Simptomi vključujejo ponavljajoče se okužbe, zamude zob razvoj z zobmi, ki so erlenmajerico, ko pridejo v, fine lase, ogrožena kože, očesni težave in nenormalno rast kosti. Samo za to obolenje zdravljenje je kostnega mozga presaditev.

Dr. Nancy Baxi je odbor certifikat interne medicine zdravnik, ki ima 19 let izkušenj. Ona je trenutno zdravnikom primarnega zdravstvenega ob Walter Reed Nacionalni Vojaški Medicinski Center in asistent profesor Medicine na Uniformiranih Storitev Univerze in je bil docent na Georgetown University School of Medicine in Medical College of Virginia, Virginia Commonwealth Univerze. Dr. Baxi je bil ključni kliničnih vzgojitelja medicinskih rezidenti in študentov. Ima strast za izmenjavo medicinskega znanja in poučevanja, ki jo bolniki pooblastijo, in ona je osvojil poučevanja in oskrbe bolnikov nagrade za svoje delo.